Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

A Hazai gazdaság és ipar további fejlődését egyértelműen meghatározza és behatárolja a magyar KKV-k, beszállítók kompetenciája, illetve a szakképzett munkaerő rendelkezésre állása.

Ennek fejlesztése érdekében a Kvalikon csapata, több mint egy évtizedes beszállító fejlesztési és kompetencia fejlesztési, képzési tapasztalatára alapozva egy beszállító fejlesztési programot dolgozott ki, ami beépíthető és igénybe vehető a Nemzetgazdasági Minisztérium által beszállítók számára kiírt pályázatban.

GINOP-1.3.3-16

 

Szolgáltatásaink

 

  1. BESZÁLLÍTÓI FELMÉRÉS, AUDIT
  • Beszállító felmérés
  • Lean Audit
  • Beszállító auditor képzés
  1. BESZÁLLÍTÓI KOMPETENCIAFEJLESZTÉS
  1. FOLYAMAT ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉSI PROJEKTEK
  1. BESZÁLLÍTÓ ÉRTÉKELÉS (a fejlődés visszamérése, értékelése, további fejlődési terv kialakítása)
  1. BENCHMARKING

 Letölthető KVALIKON Szolgáltatások

Amennyiben érdeklődik a fenti szolgáltatások iránt, vagy további információkra lenne szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kis Rita, projektvezető, 06 1 489 0003, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kun Zoltán, MIR tanácsadó,   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csécsei Róbert, 06 30 580 1302, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.