Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

 

IV. KAIZEN VERSENY - 2016

A vállalatok legértékesebb erőforrása az ott dolgozó emberek és azok szellemi tőkéje. Taichi Ohno - a Toyota Gyártási rendszer (Lean) szülő atyja - szerint a 8. veszteség a ki nem használt emberi képesség.

A Japán csoda egyik titkának éppen a Kaizen és az emberek folyamatos fejlesztési tevékenységbe való intenzív bevonását tartják. A magyar szakemberek szellemi tőkéje és kreativitása már számos multinacionális vállalaton belül is komoly elismerést vívott ki és járult hozzá a vállalat fejlődéséhez. A mostani gazdasági környezetben a belső tartalékok mobilizálása, a működés folyamatos fejlesztése különösen fontos. Számos hazai vállalatnál több százmillió forintos megtakarítást, jelentős ügyfél elégedettség növekedést és piacszerzést hozott a Kaizen az elmúlt években.

A 2016-ban már negyedik alkalommal meghirdetett Kaizen verseny célja a hazai szakemberek Kaizen tevékenységének megismerése és elismerése, valamint a jó gyakorlatok és megoldások megosztása a Lean Fórum partnereivel és a hazai lean közösséggel.

További információt ide kattintva érhet el